TICKETS

TEAM

Lotte Grotholt

In de zomer van 2019 tijdens masterclasses in Italie, kwam ik op het idee om ook een kamermuziekfestival te organiseren in Diepenheim. Diepenheim is al een stadje met veel kunst en cultuur, en prachtige locaties. Zelf heb ik een grote passie voor het maken van kamermuziek, want er niks leukers dan samenspelen met elkaar. En ik wil graag zo veel mogelijk mensen in contact brengen met alle vormen van kamermuziek!
Goeiedag! Mijn naam is Pascal Oude Groeniger, 25 jaar uit Hengelo. Ik hou mij bij IN DOORS bezig met de zakelijke kant van de stichting en concreet met de professionalisering hier van. Naast IN DOORS werk ik als B2B-manager bij Mediamarkt en ben ik een fan van vrijwel alle soorten van muziek.

Emy Ganzeboom

Hey! Ik ben Emy, 24 jaar, en als IN DOORS bestuurslid ben ik verantwoordelijk voor alle logistieke zaken rondom het festival. Als ik geen draaiboeken in elkaar zet, studeer ik Biomedical Engineering aan de Universiteit Twente, help ik eerstejaars studenten als student-assistent, plingel ik op één van mijn gitaren of drink ik warme chocolademelk met mijn vrienden.
Ik ben Sander Borst, 24 jaar, en ik studeer fagot aan het Conservatorium van Amsterdam. Omdat ik ben opgegroeid in Twente vind ik het extra leuk om mee te mogen helpen met de organisatie van dit festival: op deze manier aan jonge professionele muzikanten een podium kunnen bieden is iets heel moois om te doen!
Tim Staal, 24 jaar oud, student International Business administration aan de UT en penningmeester van stichting In doors, ook ben ik als kok verantwoordelijk voor alle hapjes en drankjes die we tijdens onze evenementen serveren.

Wat betreft mijn muzikale talenten heb ik ooit in een ver verleden pianolessen gehad.

DOELSTELLING

Beginnende professionele musici een podium te geven en volgens de fair practice code te betalen, het (jonge) publiek in de regio kennis te laten maken met de schoonheid van klassieke en jazz muziek in al haar vormen (van barok tot new music, van strijkers tot blazers en zang), en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Speciale doelstelling is om beginnende professionele musici uit de regio een extra kans te geven zich te presenteren.

COMITÉ VAN AANBEVELING

Henk Kamp (voormalig minister Economische Zaken)
Frans Schuitemaker (Hoofd Commerciële Zaken bij Rijksmuseum Twenthe en De Museum Fabriek, Director STMK Support, Bestuurder, Toezichthouder)
Lucy van Dael (oprichter orkest 18e eeuw, hoofdvakdocent Conservatorium van Den Haag)
Barones Van de Vos van Steenwijck
Jan Eijsink (voormalig directeur Reggehof, voormalig directeur Kunsten op Straat)
Erik J. Meijboom (Bestuurslid Waterschap Vechtstromen, voormalig hoogleraar Lausanne University Hospital, kindercardioloog)
Jasper Kok (directeur OPO)
Janneke de Vries (directrice Conservatorium van Amsterdam)
Joop van Deuren (Studiebegeleider HKU, adviseur cultuur bij provincie Overijssel)

BELONINGSBELEID

De stichting IN DOORS chamber music festival is een culturele ANBI (Algemeen nut beogende instelling). De overheid stimuleert namelijk het doneren aan culturele instellingen door je te laten profiteren van extra belastingvoordeel: je gift wordt voor 125% in aanmerking genomen bij het opgeven van uw aftrekposten.

ANBI

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Alle bestuurders kunnen een vergoeding krijgen van de kosten die zij redelijkerwijs hebben gemaakt in de uitoefening van hun functie.
BEKIJK ARTIKEL 3 STATUTEN

Jaarverslag

Jaarverslag 2021
Jaarverslag 2022

SPONSORS

Stichting gegevens

RSIN:
860487866
KvK nr.:
76045609
Adres:
Kerkstraat 92c
Hengelo
Email:
info@indoorscmf.nl
Tel nr:
+31 (0) 6 39 81 57 51

Bedrijfsgegevens

RSIN:
860487866
KvK nr.:
76045609
Adres:
Kerkstraat 92c
Hengelo
Email:
info@indoorscmf.nl
Tel nr:
+31 (0) 6 39 81 57 51