Nederlands Toptalent

Ramon van Engelenhoven sloot in 2019 zijn Master Piano aan het Conservatorium van Amsterdam af met het hoogst haalbare cijfer (een “10”), waar hij studeerde bij Frank Peters en Jan Wijn. In 2015 won Ramon de Grand Finale van het Young Pianist Foundation Concours. Hij ontving  daar als allereerste laureaat de ‘Grand Prix Youri Egorov’, een prijs die alleen wordt toegekend als de winnaar een talent is van internationale potentie. Dankzij deze prijs heeft hij in 2017 gesoleerd met het Mariinsky orkest o.l.v. Valery Gergiev in Sint Petersburg in het Vijfde pianoconcert van Prokofiev.


Laetitia Gerards studeerde in mei 2016 summa cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2013 won Laetitia de eerste prijs op het Prinses Christina Concours. Een jaar later ontving ze de prestigieuze Young Talent Award van het Koninklijk Concertgebouw. Sindsdien treedt ze op met gerenommeerde orkesten en ensembles. In Maart 2020 zal Laetitia de rol spelen van Marenka in ‘The Bartled Bride’ van Bedrich Smetana samen met De Nederlandse Reisopera.


Emma Roijackers studeerde in 2019 heeft ze met een 10 haar Master behaald. Momenteel volgt ze nog een jaar lessen bij Lukas Hagen in Salzburg aan het Mozarteum. Ze heeft meerdere keren deelgenomen aan het Prinses Christina Concours, waar ze verschillende prijzen ontving. Emma is Concertmeester bij het ensemble ‘The String Soloist’. Dit ensemble bestaat maar pas een paar jaar, maar heeft al meerdere cd’s uitgebracht die zowel op nationaal niveau, als internationaal niveau met veel sterren zijn beloond.


Tom Feltgen studeert momenteel in zijn 4e jaar van het Conservatorium van Amsterdam bij Gideon den Herder. Tom ontving in 2018 de aanmoedigingsprijs tijdens de Cello Bienale in Amsterdam. In 2013 ontving hij “Diplôme de Concert” met onderscheiding aan het “Schola Cantorum” in Parijs, waar hij studeerde bij Manfred Stilz.