OUT DOORS -2 augustus

Sophie Schreurs (1998) werd geboren in het Limburgse Sevenum en begon op haar achtste met haar eerste klarinetlessen. Op haar zestiende werd ze aangenomen op de Sweelinck Academie en inmiddels heeft ze haar Bachelor opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze studeerde bij Harmen de Boer en Arno Piters, afgerond.  

Sophie werd diverse keren eerste prijswinnaar bij de Finale Jonge Solisten in Limburg en bij het NK Blazerssolisten. Ook won ze twee keer een derde prijs in de regiofinale van het Prinses Christina Concours.

Sophie remplaceerde bij onder andere de Marinierskapel der Koninklijke Marine, het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Nederlands Blazers Ensemble. Van 2015 tot 2018 speelde ze in het JeugdOrkest Nederland en momenteel speelt ze met veel plezier in het Jong Nederlands Blazers Ensemble.

Ik ben Benjamin de Boer, 24 jaar oud en ik speel contrabas. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn Masters aan Codarts, waar ik een zogenaamde Split Master volg, een profiel waarbij ik lessen klassiek contrabas combineer met jazz compositie.

Naast deze studie speel ik momenteel veel met groepen als het JongNBE, het Metropool Orkest en mijn eigen band Brewed. Wat ik echt te gek vind aan deze groepen is dat ze alledrie veel verschillende genre’s voorbij laten komen. Soms spelen we pop, dan weer balkan-folk, en daarna gelijk weer iets klassieks; projecten en concerten blijven hierdoor altijd super fris en lekker uitdagend.