TICKETS

Muziek Moment -Vrijdag 22 april 2022

Maak kennis met de muzikanten van het IN DOORS Muziek Moment 2022!

Cantophonia

Het Cantaphonia euphoniumkwartet is opgericht in 2020 en bestaat uit Bart van der Ploeg, Ruben Apol, Jurgen van de Wardt en Gerbrich Greidanus. De leden komen uit verschillende delen van het land en komen één tot twee keer in de maand samen om te repeteren. Allen zijn studerend of afgestudeerd aan verschillende conservatoria in Nederland. Daarnaast zijn ze alle vier actief als leden van harmonie, fanfare en brassband verenigingen.

Het ensemble is begonnen vanuit het verlangen om meer muziek te maken buiten de standaard samenstellingen en heeft als doel om publiek op verrassende wijze kennis te laten maken met de euphonium. Het ensemble kenmerkt zich door een veelzijdigheid van programma. Ze spelen bekende klassieke muziek, maar ook originele muziek voor euphonium kwartet.

Gl'antri Foschi

GL’ANTRI FOSCHI ENSEMBLE presenteert het programma La Bomba. Dit programma bestaat uit een selectie van vocale polyfone stukken uit de 16e eeuw uit Spanje. 
Deze liederen hebben heilige en wereldlijke teksten in het Spaans, Catalaans, Galicisch, Portugees en Latijn.De ‘Salades’ (Ensalada in het Spaans) van Mateo Flecha vormen het middelpunt van het programma. Het biedt een zeer rijk spel tussen de stemmen, imitaties, ornamenten en onregelmatige ritmes.De teksten van de Salades bevatten altijd verwijzingen naar het kerstfeest.

Alejandra Rony & Mayuko Takeda

Mayuko Takeda, Japan, basklarinet

Alejandra Rony, Costa Rica, contrabas

Met de bijzonder warme en veelzijdige klank van de basklarinet en de diepe, donkere kleur van de contrabas willen Mayuko Takeda en Alejandra Rony de luisteraar meevoeren in een muzikaal landschap vol onverwachte ritmische en lyrische passages. Het programma, bestaande uit Japanse, Latijns-Amerikaanse en hedendaagse muziek. Er zijn korte, maar effectieve dosis contrasten en texturen die twee verschillende achtergronden met elkaar verbinden in eenzelfde realiteit.

Bram van Glind & Cas Heim

Bram van de Glind en Cas Heim vonden elkaar op het Utrechts Conservatorium en speelden al snel samen in duobezetting. Instrumentatie varieert van akoestische gitaren tot bugel en zang. Hun favoriete muziek van o.a. John Mayer, Norah Jones, en Ruben Hein passeert de revue, net als eigen werk van hun band D'ORANGE. Verwacht een toegankelijke set muziek waarin inspiratie en creatie elkaar ontmoeten in een prettige akoestische set.

Joshua Herwig

Als 5-jarig jongen werd ik verliefd op de klanken van de cello en begon ik met lessen bij Esther de Boer. In 2013 startte ik achtereenvolgens in de Jong Talentenklas aan het conservatorium bij Jeroen Den Herder in Rotterdam en bij Karlien Bartels in Zwolle. Daarna kreeg ik les van Pamela Smits en inmiddels studeer ik bij Michael Stirling en Tim Kliphuis aan het Conservatorium van Amsterdam.

Op mijn muzikale reis heb ik veel masterclasses gehad van inspirerende mensen, zoals het Matangi kwartet, Johannes Moser, Gavriël Lipkind en Tim Kliphuis. Ik heb prijzen gewonnen bij het Britten Concours, het Herman Krebbers Concours en in 2018 en 2020 stond ik in de finale van het Prinses Christina Concours. Daarnaast hou ik ontzettend van componeren en improviseren.

Marije Korenromp

Marije Korenromp heeft veel ervaring in het spelen van kamermuziek, solo recitals en orkestwerken. Ze betrad veel grote podia in binnen- en buitenland en was regelmatig op de radio te horen.

SPONSORS

Stichting gegevens

RSIN:
860487866
KvK nr.:
76045609
Adres:
Kerkstraat 92c
Hengelo
Email:
info@indoorscmf.nl
Tel nr:
+31 (0) 6 39 81 57 51

Bedrijfsgegevens

RSIN:
860487866
KvK nr.:
76045609
Adres:
Kerkstraat 92c
Hengelo
Email:
info@indoorscmf.nl
Tel nr:
+31 (0) 6 39 81 57 51